Skip links

Vieta įsigyti dizaino šablonus

Design templates marketplace

Apie

Dizainas / programavimas / šablonai ir trupti istorijos

Prieš 10 metų pradėjome, kaip svetainių kūrimo agentūra. Ir klientams kūrėme įvairaus lygio interneto svetaines, įvairius dizainus ir net spaudos gaminius.

Bendraujant su įvairaus lygio klientais pastebėjome, kad daugumai klientų užtenka paprasto, tačiau kokybiško dizaino. Kuris nebūtinai labai išskirtinis, o yra patogus ir lengvas valdyti ir turėtų visas būtinas funkcijas. Tereikia pakoreguoti nuotraukas, spalvas ir struktūrą.

Tobulėjant technologijoms ir liekant įvairių nepanaudotų dizainų pradėjome galvoti, kaip panaudoti tai, ką sukūrėm. Ir ar įmanoma padaryti taip, kad paruoštą labai gerą projektą panaudoti keletui klientui. Juk taip sutaupytumėme programuotojo ir dizainerio darbo laiko. Taip atsirado pirmieji šablonai, kuriuos pradėjome pardavinėti ar dalinai naudoti savo darbuose.

Panašią idėją turėjo ir kiti dizaineriai iš viso pasaulio. Laikui bėgant, atsirado dizainerių bendruomenės, kuriose vieni/kitiems siūlo įvairaus lygio dizaino šablonų. Nors tuos šablonus gali įsigyti bet kas, tačiau jų įdiegimas, sutvarkymas ir pritaikymas reikalauja tam tikrų techninių ir dizaino žinių, bei principų supratimo. Todėl pradėjome diegti šablonus savo klientams.

Augant ir tobulėjant supratome, kad yra klientų tipas, kurie galėtų patys padaryti daug ką. Todėl dabar startuojame su nauja paslauga: parduodame sukauptus didelius dizaino resursus iš visų pasaulio dizainerio. Atrinktus, patikrintus ir itin kokybiškus. Tiems - kas nori sutaupyti dirbdami patys. Arba mažesnėms dizaino agentūrom, laisvai samdomiems specialistams ar norintiems paprasčiau tai padaryti. O dizaineriai Lietuvoje turėtų dar vieną savo darbų pardavimo kanalą.

Daugiau galimybių

Susikurkite puikiai atrodantį projektą gerokai pigiau, naudojat šablonus

WORDPRES

Šiuo metu daugiausia šablonų yra ant populiariausios turinio valdymo sistemos WORDPRESS nes ji ne be reikalo tokia populiari

Profesionalūs adaptuojami šablonai

Profesionalus, kokybiški dizaino šablonai paruošti naudojimui

Dizaineriams ir programuotjams: parduok savo dizainus

Šiuo metu dar tik kuriama funkcija, kurioje dizaineriai ir programuotojai galės parduoti savo produktus ir užsidirbti

Papildomos paslaugos

Galimybė užsakyti papildomas paslaugas, priežiūra ir aptarnavimą. Arba netgi profesionalų dizainą

Naudojame slapukus, kurie padeda svetainės veiklai. Daugiau Privatumo politikoje